Over ons

VanAtotZon, dè onafhankelijke zakelijke zonnespecialist, dochter van The Blue Deal, bestaat uit een fijn team van gedreven, ondernemende en professionele specialisten met verschillende invalshoeken en inzichten. Daardoor kunnen wij uw duurzaamheid-vraagstukken uitstekend invullen. Zowel op en om ons kantoor als bij alle teamleden thuis verduurzamen we op een bijzondere manieren, zodat we onze klanten als geen ander kunnen helpen met ervaringen uit eerste hand.

Transparantie, betrouwbaarheid, sociaal, kwaliteit, lange termijn relatie en een persoonlijke benadering zijn onze belangrijke kernwaarden waarmee wij werken. Onze continue aanwezigheid sinds 2010 in een jonge en turbulente sector, klanten van MKB tot beursgenoteerd en onze hoge klanttevredenheid bevestigen ons dat we de juiste aanpak en mentaliteit hebben.


Chris GoemansChris: partner, specialist energie en water

Chris Goemans heeft zich ontwikkeld als specialist op het gebied van energie transitie en het thema kwaliteit, en is regelmatig spreker op congressen en conferenties. Na directieposities bij diverse internationale bedrijven zet hij sinds 2010 met zijn initiatieven de toon om de turbulente en onvolwassen zonne-energie sector in Nederland van betrouwbaar advies te voorzien. Het grotere zakelijke publiek bereikt hij als spreker op diverse podia. Hierbij slaat hij voortdurend een brug tussen commercie en techniek.

De succesvolle introductie van vanAtotZon in 2012 en de lancering van The Blue Deal eind 2013 tonen de ondernemersdrift, partnerships, innovatie en het doorzettingsvermogen naar een echt duurzame wereld.

Zijn persoonlijke duurzame ambitie heeft Chris ingevuld door zijn huis energie neutraal te maken en op vakanties al zeilend met gezin en vrienden naar andere landen te reizen op een paar liter (!) brandstof. Daarnaast heeft Chris zijn werkwijze grondig aangepast zodat de meer dan 60 vluchten per jaar nu nog geen 3 vluchten zijn geworden, en dat zonder toename van autokilometers.


Sven LouwersSven: partner en strateeg

Sven Louwers is samen met Chris Goemans de bedenker van The Blue Deal. Hij heeft als ambitie om net zo een krachtige stempel op de duurzame energiewereld te zetten als hij in de internationale projectontwikkeling heeft gedaan. Betrouwbaarheid, transparantie en langdurige relaties zijn daarbij leidend voor hem. Met de oprichting van The Blue Deal draagt hij bij aan een versnelde verduurzaming van de maatschappij.

Zijn ervaring met bijzondere en unieke projecten, die hij namens bedrijven als OVG real estate en Multi Development realiseert, komen in de jonge en turbulente duurzame energiesector heel goed van pas.

Hoewel tegenwoordig op de achtergrond, zijn strategische support versterkt en verstevigt ook het vanAtotZon-team bij haar missie: het versneld verduurzamen van bedrijfsleven en overheden.


Maarten BaxMaarten: projectmanager

Maarten Bax heeft bewezen als geen ander grote organisaties versneld naar duurzaam beleid en resultaat te kunnen bewegen. Vanuit zijn rol als projectmanager krijgt hij zijn eigen teams en onze klant-teams enthousiast samen naar het einddoel. Dat smaakt altijd naar meer. Door zijn ervaringen met het coachen van succesvolle roeiteams houdt hij de snelheid er altijd in wanneer dat gewenst is.

 


Gilbert-de-Nijs-e1485168348474Gilbert: senior specialist energie

Gilbert de Nijs versterkt sinds november 2016 ons team als senior consultant. Hij is expert op het gebied van duurzame energiesystemen en besparingen. Gilbert is sterk innovatiegericht, maar maakt graag ook de vertaling richting praktijk. Zijn motto is: echte duurzaamheid vraagt integrale benadering, niet alleen een technische kijk. Daarom behoren niet alleen de technische aspecten tot zijn expertise, maar ook de financiële en organisatorische kanten van duurzaamheid. In projecten is hij de verbinder tussen de verschillende disciplines waarbij zijn brede interesse, kennis en ervaring altijd weer van pas komen. Gilbert heeft ervaring met zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten voor woningbouw, kantoorgebouwen, luchthavens, publieke gebouwen en ziekenhuizen, zowel gebouw- als gebiedsgericht.

 


StevenSteven van Dooren: specialist business cases en zonne-energie

 

Steven van Dooren is expert in financiële modellen voor al onze thema’s mens & gedrag, energie, water en materialen. Dankzij Steven zijn uw investeringsbesluiten goed onderbouwd en maakt u keuzes op basis van de juiste financiële inzichten, gebouwd op de ontwerpen van onze technische specialisten. Door zijn bijzondere ervaringen met het opzetten van zonne-energie projecten in binnen en buitenland, waaronder een jaar op Aruba, springt hij geregeld bij als consultant zonne-energie. Zijn projecten vliegt Steven aan zoals bij zijn favoriete sport roeien: alleen het allerbest telt.


Elbert-JanElbert-Jan: senior specialist zonne-energie (PV)

Wie in de zonne-energiesector kent hem eigenlijk niet; Elbert-Jan Achterberg? Op uitdagende en grootschalige zonne-energieprojecten staat zijn handtekening onder het ontwerp of een technische Due Diligence. Als sterrenkundige heeft hij ooit gekozen voor de ster die aan de basis van bijna alles staat in ons zonnestelsel: de zon. En met genoeg potentie om de hele planeet van duurzame energie te voorzien, lijkt de zon een oplossing voor veel uitdagingen die op ons pad liggen. Elbert-Jan is senior consultant voor de complexe vraagstukken van ons vanAtotZon onafhankelijke zon-specialisten team. Hierbij staat vakkennis en kwaliteit, essentieel voor werkelijke duurzame stappen, voorop.


Suzanne SpijkermanSuzanne: customer support en financiën

Suzanne Spijkerman is sinds 2011 onze rots in de branding en is wegens haar jarenlange betrokkenheid als geen ander in staat om te zorgen dat alle afspraken met klanten en partners perfect ingevuld worden. Van overeenkomst tot de betalingen. Ook weet ze als geen ander telkens weer uitstekende specialisten te vinden voor extra versterking bij onze projecten.


Kee de Vrije2Kee: sustainable markets & innovation

Nieuwe invalshoeken genoeg bij Kee de Vrije. Haar interesse in techniek en innovaties die bijdragen aan een duurzamere maatschappij en haar universitaire opleiding Aarde en Economie zorgen daar altijd weer voor. Ze kan ook als geen ander de vertaalslag maken van een technische ontwikkeling naar concrete informatie waar klanten om staan te springen, en schrijft over zaken van ‘duurzame spoorwegen’ tot aan Plug ‘n Play zonneparken. Daarnaast bewaakt Kee de kwaliteit van onze teamleden van hun advies tot presentaties en inhoudelijke zaken.

 


Suzanne EikelenboomSuzanne: regisseur 

In een wereld waarin techniek, dienstverlening en duurzaam impact maken steeds sneller veranderd, weet Suzanne Eikelenboom altijd te regelen dat uw medewerkers en onze specialisten elkaar op de juiste momenten en met de juiste voorbereiding en verwachtingen weten te vinden. Ook zorgt ze ervoor dat ons specialisten team snel kan blijven groeien en bloeien zodat we steeds meer duurzame impact maken.

 


Daarnaast worden onze klanten ook nog ondersteunt door onafhankelijke project-teams, technische specialisten, regisseurs, coaches en partners. Specialisten op wie u uitstekend kunt bouwen. De inzet van de vanAtoZon- specialisten, is voor klanten al jaren de motor om gezamenlijk versneld te verduurzamen.

160118Nieuwjaarsborrel 2018 05