Partners en bijzondere initiatieven.

vanAtotZon & The Blue Deal werken nauw samen met haar vaste partners, daarnaast steunen we ook bijzondere initiatieven door ze een duwtje in de rug te geven.

Onze partners

 

Straightforward logo

 

Straightforward: onze partner voor de diepgaande technische expertise van zakelijke zonnestroom installaties. Technische ondersteuning van The Blue Deal dochter vanAtotZon bij Technical Due Dilligence (opleverkeuringen), storingsanalyse en  kwaliteitsinspecties van zonnepaneel tot systeemniveau.

Bijzondere initiatieven die we een warm hart toedragen

 

Follow-This logo

Follow This: Shell kan met haar fossiele brandstoffen business enorme impact maken in versneld verduurzamen. Helaas lijkt Shell alleen naar aandeelhouders te luisteren en beweert ze dat die daar geen meerwaarde in zien. Follow-This koopt Shell aandelen om als aandeelhouder het roer daar gezond om te gooien.

 

GGrown-Down-Town logorown Down Town: deze bijzondere coöperatie maakt onze steden groener en eetbaarder door het duurzaam verbouwen van voedsel midden in de steden, waarbij alle aspecten goed zijn doordacht. Het gaat nu echt gebeuren!

 


Blue Planet Odyssey

Blue Planet Odyssey: een zeilreis om de wereld om aandacht te vragen voor de effecten van de klimaatverandering. De stijgende zeespiegel dreigt eilanden als Tuvalu en de Maladiven al voor het einde van deze eeuw te laten verdwijnen. Georganiseerd door Jimmy Cornell.

 

Drift Away 1

Drift Away solar boat Amsterdam: unieke schip volledig elektrisch op pure zonne-energie, fluisterstil en energie-neutraal. Uniek in Nederland en daarbuiten. Brandstof en lawaai is nu echt verleden tijd, zelf op een motorschip. Het kan dus echt.